FODRÁSZ

8000 székesfehérvár kelemen béla utca 1.  I  06-20-531-27-51


székesfehérvár  I  fodrász  I  c-studio


Fodrászatunk szolgáltatásai


Teljes körű fodrász szolgáltatásokat találhatsz nálunk az egyszerű hajvágástól a professzionális hajformázásokon keresztül az extrém hajtetoválások és színezések világáig kiegészítve a c-studioban borbély szolgáltatásokkal is.  Lehet szó frizura megtartásról és igazításról vagy akár egy teljesen új elképzelésről, itt Székesfehérváron a fodrászunk szeretettel vár.


 

csak vágás, száraz vágás, egyszerű vágás, rövid vágás, hajvágás

hosszabb vágás, mosás-vágás, hajformázás, új frizura vágás

melegollós hajvágás mosás vágás, melírozás, festés, extra festés

 
 

hajformázás, haj egyenesítés, keratinos hajkezelés hajápoló kezelés

férfi hajvágás, haj tetoválás, hajszínezés, extrém hajak készítése

borbély, szakáll vágás, formázás, bajusz és barkó vágás, borotválás

 
 

különleges és extrém hajak festése és formázása

alkalmakra frizura beszárítás, kialakítás és különleges haj alkotások

egyszerű igazítás és haj tépés, festés, ombre, balayage, melír

 
 

Mutasd meg mit szeretnél!

Te elképzeled, mi megvalósítjuk! Legyen bármilyen merész vagy extrém a kitalált hajvágás a fodrász akár egy képről is megvalósítja, de ha tudni akarod mi mehet és mivel meddig lehet a fodrásszal játszani, csak jelentkezz be online felületen és küldd el a linkjét a kívánt hajnak, a fodrász meg vissza fog hívni a részletekkel és már időpontot is foglalhatsz.  Székesfehérváron a c-studio fodrászai képzettek a feladatra. Mutasd meg mit szeretnél, mutasd meg a fodrásznak mit szeretnél!

 

2016 férfi haj trend

A fodrászok oldaláról nézve a 2016os év férfi hajvágások és hajformák közül a következők voltak a legsikeresebbek és a legtöbbször keresett fodrász termékek :)

 
 

2016 női haj trend

A női fodrász alkotások közül is látszik hogy az évet erősen uralta a merészség és az érdekes árnyalatok előhívása egy kis ombre vagy annak rokonstílusaival keverve:

 
 

Székesfehérváron a C-studio fodrászat bármilyen kihívás elé bátran áll széles szakmai tapasztalat és megfelelő rutin miatt más sok extrém megoldással foglalkozott. Bármilyen különleges kérésed lenne Székesfehérvár közelében, a fodrász szívesen válaszol, csak lépj a bejelentkezés menüpontra és kérdezz bátran.